Kwaliteitsbeleid

De validatie van de gebruikte processen voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren is een wettelijke verplichting voor de ziekenhuizen.

Hiervoor zijn sinds een aantal jaren enkele gerenommeerde bedrijven op de markt. De borging van deze processen wordt in de gezondheidszorg echter steeds belangrijker.

Dit heeft mij doen besluiten om een nieuw bedrijf op te richten, genaamd: Vali-Desk.

De basis van het bedrijf berust op mijn jarenlange ervaring op het gebied van het valideren van reiniging-, desinfectie- en sterilisatieprocessen, evenals in de advisering bij bouwkundige projecten op dit gebied.

Het inventariseren en aandragen van een oplossing bij procesproblemen (bijvoorbeeld natte ladingen) is ook het werkterrein van Vali-Desk. De gebruikte apparatuur is gecertificeerd. Hierdoor kan borging volgens de geldende wetgeving worden gegarandeerd.

Vali-Desk wil bovenstaande processen zo goed mogelijk inrichten voor de klant zodat deze aan de wetgeving voldoet alsmede dat men aantoonbaar zaken beheerst en onder controle heeft bij eventuele vragen of claims van patiƫnten en/of belangen organisaties.

De tweede belangrijke taak van Vali-Desk is advisering. Vrijblijvend wil Vali-Desk klanten helpen meer kennis te vergaren omtrent de hierboven genoemde processen.

Uiteraard wil Vali-desk de eigen performance continue verbeteren, ondermeer door deel te nemen in normcommissies of afgeleiden daarvan.

Vali-Desk hoeft niet de grootste te zijn, maar wel een betrouwbaar en vertrouwd partner voor de gezondheidszorg die kennis deelt en organisaties verder helpt.

Vali-Desk is gecertificeerd volgens ISO 9001: 2015.